Cuma, Ekim 25, 2024
Ana SayfaGÜNCELHaydar Göksoy: "Geçmişe Saygı, Geleceğe Güven"

Haydar Göksoy: “Geçmişe Saygı, Geleceğe Güven”

Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Göksoy: “Geçmişe Saygı, Geleceğe Güven” parolasıyla çıktığımız bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin.”

Kartal/Yüksel Fırat

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için AK Parti’de Kartal Belediye Başkanlığı için aday adayları son başvuru tarihi 22 Kasım tarihine kadar başvurularını yapmaya devam ediyorlar. Kartal Belediye Başkan Aday Adaylarından Haydar Göksoy: Biz; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Kartalımızın hasret kaldığı Ak Belediyeciliğe kavuşturmak için hep birlikte mücadele vereceğiz” dediği konuşmasında “Geçmişe Saygı, Geleceğe Güven” parolası ile yola çıktıklarını belirtti.

Kartal Belediye Başkan Aday Adaylarından Haydar Göksoy:

“Sayın başkan, çok kıymetli basın, değerli dava arkadaşlarım, dostlarımız ve ak partimizin 2001 yılı kurucular kurulu üyelerimiz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Bugün burada bir çoğunuzun beklediği üzere belediye başkanı aday adaylığı sürecimi resmen açıklamak ve bu güzel ilçemizi hep birlikte 2009 yılından beri kaldığı yerden, hatta geriye gittiği noktadan daha ileriye taşımak için buradayım. Öncelikle bu ulvi görevi üstlenme kararımda, içimdeki hizmet aşkının yanı sıra davamda önemli rol oynayan aileme, dostlarıma ve siz değerli arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.

“Geçmişe Saygı”

Kartal’a hizmet etmiş başta Hasan Altuntaş ağabeğimizi, Arif Dağlar başkanımızı, Ayşe Altunbaş ablamızı, Faruk Çak ağabeğimizi ve mahalle başkanımız rahmetli Yusuf Önal ağabeyimizi huzurunuzda rahmetle anıyorum. Değerli hazirun, “Geçmişe Saygı, Geleceğe Güven” parolasıyla çıktığımız bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin.

Geçmişe saygı derken başta hizmetkârımız, bu ilçeye hizmetkârlık yapan Ali Duranoğlu ve yönetimine, davamızın Kartal’da işaret fişeğini yakan Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve yönetimine olan saygımızdan Arif Dağlar ve kıymetli kademesine olan saygımızdan dolayı biz, “Geçmişe Saygı” diyoruz. Partimizin doğuşuyla bu hareketin kurucu ilçe başkanlığını yapmış rahmetli Hasan Altuntaş ağabeye, ondan bu bayrağı devralan ve daha fazla büyümek için mücadele veren Temurhan Yıldız Başkanıma ve bütün kademesine, ondan da bu bayrağı alan Muhammed Mehdi Akman Başkanımıza ve değerli yönetimine olan saygımızdan dolayıdır “Geçmişe Saygı” parolasıyla yola çıkışımız. Ondan bu bayrağı devralan Gürkan Akyol başkanımız ve kıymetli yönetimi tekraren ondan bayrağı son olarak devralan Ebubekir Taşyürek başkanımıza ve bütün kademelerine olan saygımızdan dolayıdır parolamız “Geçmişe Saygı” diyoruz.

“Geleceğe Güven”

“Geleceğe Güven” parolamızda ise bugün kıymetli Kartalımızın komutanlığını yapan Nimet Gündoğdu Başkanımız, mevcut meclis üyelerimiz, yönetimimiz ve mahalle başkanlarımız, gençlik kolları ve kadın kollarımıza, 2024 yılı belediye başkan adayımız açıklandığı zaman “O”na duyulacak olan güvenden dolayı geleceğe güvenle bakmanızı istirham ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tam 15 yıl hizmete hasret kalan ilçemizin makus talihini değiştirmek için aday adaylığı müracaatı yapmış ve yapacak olan birbirinden değerli arkadaşlarıma çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum.

Biz; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Kartalımızın hasret kaldığı Ak Belediyeciliğe kavuşturmak için hep birlikte mücadele vereceğiz. Yolumuz bahtımız açık olsun. Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”

Fotoğraf: Yüksel Fırat

Haydar Göksoy Kimdir?

  • 1985 yılında Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde doğdu. Baba tarafından Bitlisli, anne tarafından Tokatlı olan Haydar Göksoy, ilk tahsilini Kartal Ülkü Bora İlkokulu’nda tamamladıktan sonra ortaöğrenimini İstanbul Sanayi Odası Vakfı Anadolu Teknik Lisesi’nde, yüksek öğretimini ise Kocaeli Üniversitesi Yapı Donatım Teknolojisi bölümünde tamamladı.
  • Genç yaşta ticarete atılarak kurmuş olduğu HBC Grup Mimarlık ve Otomotiv Dış Tic. A.Ş’de yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır.
  • Siyasi hayatına 2009 yılında AK Parti Kartal Kordonboyu Mahalle Gençlik Kolları başkanlığı ile başladı,
  • 2011-2014 yılları arasında AK Parti Kartal Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş ve 2014 yılında Kartal Belediyesi İlçe Meclis Üyeliğine seçilmiştir.
  • 2019 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde 2. kez Belediye Meclis üyesi seçilmiş ve bu süre zarfında Denetim Komisyonu ve Plan Bütçe Komisyonu üyeliği yapmıştır. Belediye Meclis üyeliği ile Plan Bütçe Komisyonu üyeliği halen devam etmektedir.
  • 2016 yılında Belediye Başkanı ve Meclis üye çoğunluğunun CHP’de bulunmasına rağmen meclis üyelerinin çoğunluk oyu ile Belediye Encümen üyeliğine seçilmiştir.
  • Birçok dernek ve vakıfta görev alan Haydar Göksoy, “Sırat İnsani Yardım Platformu” kurucusudur.
  • 2015 yılında Halep ve İdlib bölgelerinde yaptığı çalışmalarla ulusal, yerel basında ve yardım organizasyonları çevresinde adından söz ettirmiştir. Aynı Platform çatısı altında ülkemizin birçok köyünü kapsayan “Çocukların Psikolojisini Anlamak” projesi ile 2017 yılında basın tarafından yılın en başarılı yardım platformu ödülüne layık görülmüştür.
  • 2016 yılında başlayan ve bugüne değin ara vermeden devam eden “Sen Yoksan Bir Eksiğiz” adlı projeyle İstanbul/Kartal ilçesinin 20 mahalle muhtarı ile organize bir şekilde 40 bin haneyi bizzat ziyaret ederek başarılı bir çalışma yürütmüş, “Sırat İnsani Yardım Platformu” organizasyonuyla Kartal’da her yıl 3 bine yakın aileye sosyal yardım ziyareti gerçekleştirmiştir. Bu çalışmalar günümüzde de devam etmektedir.
  • Haydar Göksoy, BİGİAD (Bitlisli Genç İş Adamları Derneği) üyeliği, Kartal Beyaz Ay Derneği Denetleme Kurulu Üyeliği; Kartal Gücü Futbol Kulübünde  As Başkanlık görevinde bulunmaktadır.
  • Evli ve 4 çocuk babasıdır.
Kartalin Sesi
Kartalin Sesi
Kartal'ın Sesi Gazetesi yazarı
İLGİLİ HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -

En çok okunanlar

Son Yorumlar

Imam Ali Türkan Açık OCAK 2022 SENDİKA İSTATİSTİKLERİ
İmam Ali Türkan Açık HASAN ALİ YÜCEL
İmam Ali Türkan Açık  6284
Seçkin Alper Tamer Açık Kartal’da Emeklilikte Adalet Çağrısı
Zehra Sayar Açık Yılbaşı
Deniz Özlem Er Açık Yılbaşı
Veysel Yiğit Açık İBB’den Kartal’a 3. Kreş