Cuma, Ekim 18, 2024
Ana SayfaGÜNCELSancaktepe Spor Parkı hizmete açıldı

Sancaktepe Spor Parkı hizmete açıldı

Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımına kısa süre önce başlanan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Kemal Türkler Mahallesi muhtarı Kazım Özmen’in adını taşıyan Spor Parkı hizmete açıldı.

Kemal Türkler Mahallesi’nin sevilen ismi merhum Muhtar Kazım Özmen adına yapılan ve içinde halı saha, basketbol, voleybol ve yürüyüş parkurları gibi birçok spor alanı bulunan spor parkı Belediye Başkanı Alper Yeğin tarafından Kemal Türkler Mahallesi’nde hizmete açıldı.

13 Ekim Pazar günü gerçekleşen açılış törenine Yeğin’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Sancaktepe ilçe Başkanı Emre Yılmaz, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Alper Yeğin açılış konuşmasında Sancaktepe’de başlayan değişim süreci ile birlikte vatandaşlardan gelen talepler ve ihtiyaçlar dahilinde yapılan hizmetlerle Sancaktepe halkının kazanmaya devam edeceğini belirterek “Sizlerden aldığımız güçle, ihtiyaçlarınıza kulak vererek hareket ediyoruz. Belediyecilik anlayışımızda birlikte karar almak, her sesi dinlemek ve birlikte yönetmek var” dedi.

Her yaştan insanın spor yapıp, eğlenip, dinleneceği, güzel zaman geçireceği bir park inşa ettiklerini söyleyen Yeğin, “Çok kısa zamanda projemizi bitirerek parkı vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Mahalle halkımız bu park sayesinde hem nefes alabilecek hem de spor yapabilecekler. Mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun”

Kartalin Sesi
Kartalin Sesi
Kartal'ın Sesi Gazetesi yazarı
İLGİLİ HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -

En çok okunanlar

Son Yorumlar

Imam Ali Türkan Açık OCAK 2022 SENDİKA İSTATİSTİKLERİ
İmam Ali Türkan Açık HASAN ALİ YÜCEL
İmam Ali Türkan Açık  6284
Seçkin Alper Tamer Açık Kartal’da Emeklilikte Adalet Çağrısı
Zehra Sayar Açık Yılbaşı
Deniz Özlem Er Açık Yılbaşı
Veysel Yiğit Açık İBB’den Kartal’a 3. Kreş