Cuma, Ekim 18, 2024
Ana SayfaGÜNCELİstanbul Anadolu Yakası Manşet Haberler 15 Ekim 24

İstanbul Anadolu Yakası Manşet Haberler 15 Ekim 24

İstanbul Anadolu Yakası Manşet Haberler 15 Ekim 24

İstanbul Valisi Davut Gül, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından, Vali Davut Gül ve Başkan Gökhan Yüksel, İstanbul Valiliği tarafından düzenlenen, Muhtarlar Toplantısı’nda Kartallı muhtarlarla bir araya geldi. Gül, Kartal Selman Farisi Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni de ziyaret etti.

Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen, Süreyya Plajı alışveriş alanındaki taşınmazların tahliyesi sonrası öğrenciler için verdiği sözü tuttu. Bu kapsamda belediye, Süreyya Paşa Vakfı ile ekim ayından başlamak üzere bin üniversite öğrencisine 10 ay boyunca aylık bin 1250 lira burs verecek.

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen asfalt serim çalışmaları Karlıktepe Mahallesi’nde devam ediyor. Karlıktepe Mahallesi’nde Şehit Dursun Kaya, Blok Evler, Boztepe ve Saray Sokak’ta asfaltlama çalışması yapıldı. Ekipler, 1250 metre uzunluğundaki toplam alana 2 bin ton asfalt serimi yaptı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımına kısa süre önce başlanan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Kemal Türkler Mahallesi muhtarı Kazım Özmen’in adını taşıyan ve içinde halı saha, basketbol, voleybol ve yürüyüş parkurları gibi birçok spor alanı bulunan Spor Parkı hizmete açıldı.

 

Kartalin Sesi
Kartalin Sesi
Kartal'ın Sesi Gazetesi yazarı
İLGİLİ HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -

En çok okunanlar

Son Yorumlar

Imam Ali Türkan Açık OCAK 2022 SENDİKA İSTATİSTİKLERİ
İmam Ali Türkan Açık HASAN ALİ YÜCEL
İmam Ali Türkan Açık  6284
Seçkin Alper Tamer Açık Kartal’da Emeklilikte Adalet Çağrısı
Zehra Sayar Açık Yılbaşı
Deniz Özlem Er Açık Yılbaşı
Veysel Yiğit Açık İBB’den Kartal’a 3. Kreş