Emek Partisi (EMEP) Kartal İlçe Örgütü “Barajsız Sendika, Yasaksız Grev, Güvenceli İş” kampanyası kapsamında imza standı açtı.
Kartal Bankalar Caddesi üzerinde açılan standa işçi ve emekçiler ilgi gösterip kampanyaya imzalarıyla destek oldular.
Kartal’da uzun süredir EMEP Kartal İlçe Örgütü’nün sürdürdüğü bu kampanyayı EMEP Kartal İlçe Başkanı Hülya Özdemir Özsarıkamış’a sorduk.
Hülya Özdemir Özsarıkamış, “Barajsız Sendika, Yasaksız Grev, Güvenceli İş” kampanyasını düzenli olarak sürdürdüklerini belirterek “Kampanyanın son ayına girdik. Kampanya çalışmalarımız 16 Haziran’da Ankara’da Meclis’te sonuçlandırılacak. Ve “Barajsız Sendika, Yasaksız Grev, Güvenceli İş” talebi ile Meclise yasa teklifi verilecek. ifadelerini kullandı.