Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Kartal Belediye Başkan bağımsız adayı ve İYİ Parti Kartal eski İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya lehine adaylıktan çekildi.

Fuat Onbaşılı, Kurfalı’da düzenlenen programla AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. Onbaşılı, Karakaya’ya hem 31 Mart seçimleri öncesinde hem de başkanlığı süresince destek vermeye devam edeceğini söyledi. Programa AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve Onbaşılı’nın destekçisi katıldı.

KARAKAYA LEHİNE ADAYLIĞIMI ÇEKİYORUM

Karakaya’nınprojelerine dikat çeken Onbaşılı, “Halkla bütünleşmesini de çok önemli buluyorum. Kendisinin tecrübe ve birikimi benim sıramı beklememi gerektirecek yoğunlukta. Dolayısıyla bir karar almam gerekti. Kendisine güç vermeye, destek olmaya karar verdim. Hüseyin Karakaya’nın karşısında kendi adaylığımı çekiyorum. Sadece 31 Mart seçimleri için değil sonrasında da destekleyeceğime huzurlarınızda söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Kartalin Sesi
Kartalin Sesi
Kartal'ın Sesi Gazetesi yazarı
İLGİLİ HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -

En çok okunanlar

Son Yorumlar

Imam Ali Türkan Açık OCAK 2022 SENDİKA İSTATİSTİKLERİ
İmam Ali Türkan Açık HASAN ALİ YÜCEL
İmam Ali Türkan Açık  6284
Seçkin Alper Tamer Açık Kartal’da Emeklilikte Adalet Çağrısı
Zehra Sayar Açık Yılbaşı
Deniz Özlem Er Açık Yılbaşı
Veysel Yiğit Açık İBB’den Kartal’a 3. Kreş