Salı, Ekim 22, 2024
Ana SayfaPOLİTİKAAK PARTİ "YÜZ YÜZE" KARTAL'DAYDI

AK PARTİ “YÜZ YÜZE” KARTAL’DAYDI

AK PARTİ “YÜZ YÜZE” KARTAL’DAYDI

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından planlanan “Yüz yüze 100 Gün” programı çerçevesinde AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı Kartal’ı Milletvekilleriyle gezdi.

İstanbul Milletvekilleri; Mihrimah Belma Satır, Ravza Kavakçı Kan, Müşerref Pervin Duba Turgut, Erol Kaya, Mustafa Ataş, Eyüp Özsoy, Osman Boyraz, Hulusi Şentürk, Serkan Bayram, Fatih Süleyman Denizolgun’un yanı sıra, Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Yönetimlerinin katılımıyla, Kartal’ın 20 mahallesinde eş zamanlı olarak; engelli, taziye, yaşlı, hasta, esnaf, yeni üye ve kanaat önderi vatandaşların ziyaret edildi. Muhtarlar, STK’lar ve piknik alanlarına gidildi.

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamının vatandaşlarımıza iletildiği, sorun ve isteklerinin dinlendiği programlarda, Meclis’te yapılan ve yapılacak çalışma ve düzenlemeler hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

Ziyaretler sırasında, önceki gün bir saldırıya uğrayan Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş’a, İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Milletvekilleri Serkan Bayram, İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, telefonla bağlanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım Selami Sarıtaş’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sarıtaş, “bu tür provokatif eylemlerin birlik ve beraberliğimize zarar veremeyeceğini ve aksine kenetlenmemize vesile olacağını” söyledi.

Kartalin Sesi
Kartalin Sesi
Kartal'ın Sesi Gazetesi yazarı
İLGİLİ HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -

En çok okunanlar

Son Yorumlar

Imam Ali Türkan Açık OCAK 2022 SENDİKA İSTATİSTİKLERİ
İmam Ali Türkan Açık HASAN ALİ YÜCEL
İmam Ali Türkan Açık  6284
Seçkin Alper Tamer Açık Kartal’da Emeklilikte Adalet Çağrısı
Zehra Sayar Açık Yılbaşı
Deniz Özlem Er Açık Yılbaşı
Veysel Yiğit Açık İBB’den Kartal’a 3. Kreş