Salı, Ekim 22, 2024
Ana SayfaGÜNCELDoğru Parti Kartal İlçe Örgütü, yeni binasında gazetecileri ağırladı

Doğru Parti Kartal İlçe Örgütü, yeni binasında gazetecileri ağırladı

Doğru Parti Kartal İlçe Örgütü yeni taşındığı ilçe binasında gazetecileri iftar yemeğinde ağırladı.

Kartal/Yüksel Fırat

Doğru Parti Kartal İlçe Örgütü ve İlçe Başkanı Gülay Şakar kuruluş hazırlıklarından bu yana Kartal yerel basınla kurdukları “biz bir aileyiz” ilişkisini yeni binalarında hazırladıkları sohbet ortamıyla sürdürdü. Aile ortamına uygun olarak yemeklerin dahi yönetici ve üyeler tarafından hazırlandığı sohbet toplantısının ana konusu Cumhurbaşkanlığı seçimi oldu.

Doğru Parti İl Başkan Vekili Hasan Okhan Okumuş, Sedat Özkan ve GİK Üyesi Tevfik Yılmaz ile yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu toplantıda Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar selamlama konuşmasında “Kartalımızın kıymetli basın mensupları olarak sizleri kendi yönetim kurulu üyelerimizle hazırlamış olduğumuz aile meclisimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Yeni evimizde sizlerle bir araya gelerek hem iftarımızı açmak hem de yaklaşan seçimler öncesinde sohbet etmek istedik” dedi.

“EĞER GEREKİYORSA SAHADA DA BERABER OLACAĞIZ”

Şakar, yaklaşık bir buçuk senedir Kartal’da görev yaptıklarını bu süreç içerisinde partimizi ve kendimiz tanıtmaya çalıştık diyerek Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusundaki tutumlarını şöyle açıkladı; “Bizler Cumhurbaşkanı adayı olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğimizi açıkladık.” dedi. Şakar “ancak bu tutumuz eleştiri ve yanlışları söyleme hakkımız ortadan kaldırmayacaktır” diyerek de ekledi.

Şakar Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığını ziyaret ettiklerini ve CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok tarafından çok güzel ağırlandıklarını ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Şakkar, “Bundan sonraki süreçlerde de beraber çalışmalar yapacağız. Eğer gerekiyorsa sahada da beraber olacağız” dedi.

“TÜRKİYE, CUMHURİYET DÖNEMİNİN EN BUHRANLI DÖNEMİNİ YAŞAMAKTADIR”

Doğru Parti  üyesi ve Hür Düşünce Hareketi Gn.Başkan Yrd. Sultan Günaydın ise yaptığı konuşmada “Türkiye, Cumhuriyet döneminin en buhranlı dönemini yaşamaktadır.” dedi. Günaydın  bu zor dönemde Kılıçdaroğlu’nun çok büyük bir birliktelik sağladığını belirterek Hür Düşünce Hareketi olarak Millet İttifakını sahada desteklediklerini belirtti.

Doğru Parti İl Başkan Vekili Sedat Özkan ise yaptığı açıklamada Doğru Parti teşkilatları olarak tüm il ve ilçelerde Cumhuriyet Halk Partisi ve bileşenleri ile birlikte yapılacak olan seçim çalışmalarına hiçbir beklentileri olmadan destek vereceklerini söyledi.

Doğru Parti İl Başkan Vekili Hasan Okhan Okumuş ise ilkeli duruşlarını ve eleştirilerini her koşulda söyleyeceklerini belirterek öne sürdükleri iki ilkeye özel dikkat çekti. Okumuş, tarikat ve cemaatlerin kapatılması ve önceki dönemin sorgulaması, hesap sorulması anlamında devri sabık yaratılması konusunun kırmız çizgeleri olduğunu belirtti.

Yuksel Firat
Yuksel Firat
Kartal'ın Sesi Gazetesi yazarı
İLGİLİ HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -

En çok okunanlar

Son Yorumlar

Imam Ali Türkan Açık OCAK 2022 SENDİKA İSTATİSTİKLERİ
İmam Ali Türkan Açık HASAN ALİ YÜCEL
İmam Ali Türkan Açık  6284
Seçkin Alper Tamer Açık Kartal’da Emeklilikte Adalet Çağrısı
Zehra Sayar Açık Yılbaşı
Deniz Özlem Er Açık Yılbaşı
Veysel Yiğit Açık İBB’den Kartal’a 3. Kreş