Perşembe, Ekim 17, 2024
Ana SayfaGÜNCELKartal, Ak Parti Ve Mhp İlçe Başkanlıkları, Muhtarlarla Kahvaltı Etkinliğinde Bir Araya...

Kartal, Ak Parti Ve Mhp İlçe Başkanlıkları, Muhtarlarla Kahvaltı Etkinliğinde Bir Araya Geldi.

Kartal, Ak Parti Ve Mhp İlçe Başkanlıkları, Muhtarlarla Kahvaltı Etkinliğinde Bir Araya Geldi. AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, AK Parti ve MHP yönetimi ve Kartal Mahalle muhtarları yoğun katılım gösterdi.

Kahvaltı sonrası AK Parti İlçe Başkanı Nimet GÜNDOĞDU, muhtarların önce muhtarlar gününü kutayarak;
“Muhtarlarımız varsa demokrasimiz diridir, kamu hizmetleri daimidir, huzur ve güven müzmindir. Şehrimizin en ücra köşelerine ulaşabilen halkımıza dokunabilen kılcal damarlar olan muhtarlarımız 20 mahallemizde devletimizin muhafızı, hizmetkarı, gören ve gözeten temsilcisi, milletimize uzanan şefkat elidir. Devletimiz ve milletimiz arasında sarsılmaz köprüdür. Hiç şüphesiz tarih boyunca Kartal’ımızda, muhtarlarımızın mesuliyeti ve ehemmiyeti çok daha büyüktür.

Çünkü muhtarlarımızın doğdukları mahalleye imza atacakları hizmetler,  sadece mahalle sakinlerinin değil, dünyanın dört bir tarafından İstanbul’umuza Kartal’ımıza şehrimize akın eden insanlığın hayatını kolaylaştıracak ve tüm insanlığa güzellik katacaktır.

Ne mutlu ki muhtarlarımız bu zorlu görevde yalnız değildir. Cumhurbaşkanımız devlet millet bütünleşmesini sağlamak üzere muhtarlarımıza tüm kapıları açmıştır.

Devletimiz muhtarlarımızın yanındadır. İllerimizde valilerimiz, ilçelerimizde kaymakamlarımız, tüm kamu kurumlarımızın desteğiyle siz muhtarlarımızın yanındayız. Sorunlarınızın çözümüne, hizmetlerinizin icra edilmesine en büyük destekçiniziz. Muhtarlarımızın her meselesi bizim de meselemizdir” dedi.

Daha sonra söz alan MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir KURT muhtarların gününü kutlayarak, Muhtarlarımızın hem parti hemde ittifak olarak ne kadar kıymetli olduklarından ve her konuda muhtarlarımızın yanında olduklarından bahsetti.

Kartalin Sesi
Kartalin Sesi
Kartal'ın Sesi Gazetesi yazarı
İLGİLİ HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -

En çok okunanlar

Son Yorumlar

Imam Ali Türkan Açık OCAK 2022 SENDİKA İSTATİSTİKLERİ
İmam Ali Türkan Açık HASAN ALİ YÜCEL
İmam Ali Türkan Açık  6284
Seçkin Alper Tamer Açık Kartal’da Emeklilikte Adalet Çağrısı
Zehra Sayar Açık Yılbaşı
Deniz Özlem Er Açık Yılbaşı
Veysel Yiğit Açık İBB’den Kartal’a 3. Kreş