Salı, Ekim 22, 2024
Ana SayfaGÜNCEL Aydın Yavuz 'HAYALİM KARTAL" Diyerek Başvurusunu Yaptı

 Aydın Yavuz ‘HAYALİM KARTAL” Diyerek Başvurusunu Yaptı

Kartal Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den ilk başvuru tanıtım toplantısı Aydın Yavuz için yapıldı. Yavuz, “Yeniden Kartal’ı ve yeniden İstanbul’u Ak Parti belediyeciliğinin üstün hizmetlerine kavuşturmaya vesile olmak için Ak Parti Kartal Belediye Başkanı aday adayı olmaya karar verdim” dedi.

Aydın Yavuz, Kartal Ak Parti İlçe Başkanlığında yaklaşık 150 civarında partilinin huzurunda İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu’ya alkışlar eşliğinde başvuru dosyasını teslim etti.

Kartal Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den 10 civarında aday adayın olacağı tahmin edilmektedir.

Aydın Yavuz’un başvuru dosyasını teslim alan Gündoğdu; ilçede ilk aday aday tanıtım toplantısı yaptıklarını ve şu ana kadar 4 aday adayın başvurusunu aldıklarını söyledi. Ayın 22’sine kadar 10 civarında aday adayın olacağı tahmin edildiğini söyledi.

Gündoğdu, “Yıllarca ilçemizde yönetim kurulu üyeliği yapmış Aydın Yavuz’a ilçe başkanlığı  olarak dileğimiz çıktığı yoldan Rabbim yardımcısı olsun” dedi.

Aydın Yavuz adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, “Hepimizin çok iyi bildiği gibi, Kartal, Anadolu Yakası’nın en eski ve kadim ilçesi. Ancak ne yazık ki; Kartal 2009 seçimleri ile Ak Parti belediyeciliği ve hizmet anlayışından mahrum kaldı.

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti’nde belediye adında hizmet eden bir mekanizma olduğunu ilk kez Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İBB Başkanı olması ile tanındı.

Yeniden Kartal’ı ve yeniden İstanbul’u Ak Parti Belediyeciliğinin üstün hizmetlerine kavuşturmaya vesile olmak için Ak Parti Kartal Belediye Başkanı aday adayı olmaya karar verdim. Buradan şunu belirteyim, inşallah 31 Mart 2024 tarihinden itibaren Kartal ilçemizi Ak Parti belediyeciliği ile yeniden buluşturmak, en güzel hizmetleri yapmak için Kartal Belediye Başkanlığına aday oluyorum. Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin.
Ayrıca adayı olarak yola çıkan diğer aday adayı arkadaşlarımı da medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.”

‘HAYALİM KARTAL”

Aydın Yavuz, başvurunun ardına ilçe binasından ayrılarak basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yavuz burada yaptığı açıklamada; “Tarihi 6. asrın başlarına dayanan ve 1908 yılından sonra ilçe olan Kartal’ın her yönüyle bir kent olmayışı tüm Kartallıları üzdüğünü ve kendisinin “Hayalim Kartal” sloganıyla yola çıktığını belirtti.

Yavuz devamında, “İstanbul Anadolu yakasının en önemli ilçelerinden biri olmasına rağmen tarih, turizm, ekonomi, Kültür, spor ve ticari olarak istediğini maalesef elde edememiştir. Bir yanı Marmara Denizi ile masmavi olan bir yani Aydos Ormanı ile yemyeşil olan Kartal’ın ne bir meydanı ne de bir Millet Parkı var. ‘Hayalim Kartal’ sloganıyla yola çıkan bu kardeşiniz, dürüst İnsanlar, doğru adımlar, yeni ve yaşanılabilir bir ilçe oluşturmak ve tüm Kartallı hemşerilerimizin hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktığımı bilmenizi istiyorum. ”

MAKAMIN KAPILARI DAİMA AÇIK OLACAK

“Yıllardır yaşadığım Kartal’da hemşerilerimin hayatını kolaylaştıran ve yaşanabilir bir Kartal’a kalıcı hizmetlerimiz olsun diye aday adayı oldum. Kartallar yüksek uçar, benim en büyük hedefim yapacağımız hizmetlerle Kartal’ımızın çıtasını en yükseğe çıkartmak olacak. 2009 yılından beri Kartal İlçemize sağlıklı bir hizmet yapılmamıştır. Benim amacım bugüne kadar yapılmayan ve hayal dahi edilmeyen hizmetleri yapıp İlçemizi hak ettiği konuma getirmek ve kalıcı izler bırakmak. Göreve geldiğimde, tüm hemşerilerimin Kartal’da neler yapılabilir noktasında fikirlerini, önerilerini alıp ortak aklın temsilcisi olarak Kartal’ı yaşanılabilir bir kent haline getirmek ve kalıcı projelerle ilçemize değer katmak istiyorum. Kısmet olurda görev bize nasip olduğunda tüm halkımızın başkanı olarak makamının kapılarını daima açık tutan, dinleyen, çözüm üreten, sosyal belediyecilik anlayışı ile halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören bir belediyeniz olacak.” dedi.

AYDIN YAVUZ

Kartal’ın tanınan isimlerinden Aydın Yavuz, üç dönem Ak Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

1967, Diyarbakır/ Ergani doğumlu Yavuz, evli ve iki çocuk babasıdır. Yaklaşık 40 yıldır Kartal’da ikamet etmektedir.

EĞİTİM DURUMU

2010                Belford Üniversitesi İşletme Fakültesi

2010                Maltepe Üniversitesi İşletme Yöneticiliği                                                  2014                Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Tanıtım                                   Temsilciliği

İŞ DENEYİMLERİ

1989-1997         İbrahim Ethem İlaç A.Ş İlaç Mümessili

1997-2000         Abdi İbrahim İlaç A.Ş İstanbul Bölge Müdürlüğü

2000-2018         Adeka İlaç A.Ş Türkiye Satış Direktörü (Anestezi Grubu)

2019-2020         Pensa İlaç A.Ş Türkiye Satış Müdürü

2020-2021         Estanbul Estetik İşletmeci

2020-2021         Adeka İlaç A.Ş Türkiye Direktörü

2021-                 İstanbul Diş Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı

SİYASİ DENEYİMLERİ

2002                  AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı-Okul Sorumluluğu

2008                  AK Parti Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği

2009                 AK Parti Kartal İlçe Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı ve SKM Başkan                                    Yardımcılığı

2014                  AK Parti Kartal İlçe Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı

2018                  AK Parti Kartal İlçe Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı

2018                  Kartal İlçe Başkanı Aday Adayı

Görevlerinde bulundu.

STK DENEYİMLERİ

Tüm Doğu ve Güneydoğu Dernekleri Federasyonu Kurucu   Başkan Yardımcısı

Türkiye Beyazay Derneği Kartal Şube Başkanı

Yeşilay Cemiyeti Kartal Şubesi Mali İşler Sorumlusu

Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi

Siirt Vakfı Anadolu Yakası Başkan Vekili

Güneydoğu Kültürleri Yaşatma Derneği’nin Başkan Yardımcısı

Doğu ve Güneydoğu Birlik Platformu İstişare Kurulu Üyesi

Tüm Diyarbakırlılar Derneği Başkanı

 

Kartalin Sesi
Kartalin Sesi
Kartal'ın Sesi Gazetesi yazarı
İLGİLİ HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -

En çok okunanlar

Son Yorumlar

Imam Ali Türkan Açık OCAK 2022 SENDİKA İSTATİSTİKLERİ
İmam Ali Türkan Açık HASAN ALİ YÜCEL
İmam Ali Türkan Açık  6284
Seçkin Alper Tamer Açık Kartal’da Emeklilikte Adalet Çağrısı
Zehra Sayar Açık Yılbaşı
Deniz Özlem Er Açık Yılbaşı
Veysel Yiğit Açık İBB’den Kartal’a 3. Kreş