Salı, Ekim 22, 2024
Ana SayfaGÜNCELAdem Yıldız; "Kazanan, Kartal ve Kartal'da yaşayanlar olacak"

Adem Yıldız; “Kazanan, Kartal ve Kartal’da yaşayanlar olacak”

Kartal AK Parti Kartal Belediye Başkanı aday adayı Adem Yıldız; “Öyle bir kazanacağız ki kaybedeni olmayan bir seçim olacak sayın başkanım. Kazanan, Kartal ve Kartal’da yaşayanlar olacak.

Kartal AK Parti Kartal Belediye Başkanı aday adayı Adem Yıldız ilçe teşkilatında AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu’ya aday adaylık başvurusunu sundu.

“8 ARKADAŞIMIZ İLÇE BAŞKANLIĞIMIZA ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINI YAPMIŞ DURUMDA”

Gündoğdu başvuruyu kabul ederken yaptığı açıklamada; “Bugün burada üçüncüsünü yaptığımız tanıtım toplantısının birincisinde kıymetli kardeşimiz Aydın Yavuz Bey, ikincisinde değerli Meclis Üyelerimiz Haydar Göksoy ve Büyükşehir Meclis Üyemiz Nizamettin Altıntaş Bey, bugün de ilçemizde geçmiş dönemde İlçe Başkan Yardımcılığı yapmış, Tanıtım Medya Birim Başkanlığımızı yapmış kıymetli kardeşimiz Adem Yıldız beyin tanıtım programındayız.

Sizler de biliyorsunuz ki 31 Mart 2024’e giderken yerel seçimlerde “Yeniden Kartal, Yeniden İstanbul” diyerek özellikle Kartal’ı alarak İstanbul’u kazanmak istiyoruz. Kartal’ı aldığımızda İstanbul’un da kazanılacağına inanıyoruz. Bu noktada birbirinden çok değerli 8 arkadaşımız İlçe Başkanlığımıza aday adaylığı müracaatını yapmış durumda, biz de onaylamış durumdayız. Bugün de Adem arkadaşımızın programıyla devam ediyoruz. Yine duyurusunu yapalım. 22’sine kadar belediye başkanı aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 3 Aralık’a kadar da meclis üyelerimizin aday adaylığı başvurularını almış olacağız” dedi.

Partililere seslenen Adem Yıldız;

“BİZ HAZIRIZ, YENİDEN İSTANBUL, YENİDEN KARTAL”

“Doğup büyüdüğüm, çocuklarımın da doğup büyüdüğü Kartal’ın sokaklarında Yalı Mahallesi’nin sokaklarında evim, ailem, eşim, velhasıl hayatımın en özel anlarını yaşadım. Kartal’ı yönetmeye talip olmak için geldiğim teşkilatımda bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize sonsuz teşekkür ederim.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği hedeflere, belediyecilik olarak da AK Parti Kartal’dan da güçlü bir ses olmak için belediye başkan aday adayı oldum. Bu bağlamda aday adayı arkadaşlarıma çıkmış oldukları bu yolda başarılar dilerim. Biz onlarla rakip değiliz. Biz aynı davada yol alan siyasi dava arkadaşlarıyız. Bizler hizmet için yarışan hizmeti şiar edinmiş bir davanın mensuplarıyız. O yüzden arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun sürecimiz.

Teşkilatta görev aldığım sürece referandum, genel ve yerel seçimlerde siz değerli dava arkadaşlarımla omuz omuza, çalışma şerefine nail oldum. Şimdi de 15 yıldır Kartal’ın Ak Belediyecilikle tanıştırma zamanı geldiğine inancım tam olduğundan dolayı tam karşınıza aday olarak çıktım. Belediye başkan adaylığı için gayretim ortadadır. Önce takdir Allah’ın sonra da siz değerli teşkilatımızındır.

Biz Kartal Belediye yönetimini değiştirdiğimizde 20 mahallemize, 233 caddemize, 2.209 sokağımıza, 483.000 vatandaşımıza eşit bir şekilde amasız, fakatsız ve lakinsiz hizmet vereceğiz. Ve bu hizmeti verirken en önemlisi ayrıştırıcı değil, kucaklayıcı, birleştirici bir anlayışla belediyemizi şeffaf bir şekilde öğreteceğiz. Kartal’ın makro mikro sorunları biliyoruz. Dersimize çalıştık. Burada bunları tek tek anlatıp kafanızı yormama gerek yok. Bu sorunların alt kadrolarla nasıl çözeceğimizi de biliyoruz. Ben kendime inanıyorum elhamdülillah. Sizlerle Kartalı Cumhuriyetimizi yeni 100 yılında yaşanılabilir bir şehir yapacağız. Bunu söz veriyorum. Ve diyorum ki, öyle bir kazanacağız ki kaybedeni olmayan bir seçim olacak sayın başkanım. Kazanan, Kartal ve Kartal’da yaşayanlar olacak..

Programımız, sloganımız: Biz Hazırız, Yeniden İstanbul, Yeniden Kartal.”

Kartalin Sesi
Kartalin Sesi
Kartal'ın Sesi Gazetesi yazarı
İLGİLİ HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -

En çok okunanlar

Son Yorumlar

Imam Ali Türkan Açık OCAK 2022 SENDİKA İSTATİSTİKLERİ
İmam Ali Türkan Açık HASAN ALİ YÜCEL
İmam Ali Türkan Açık  6284
Seçkin Alper Tamer Açık Kartal’da Emeklilikte Adalet Çağrısı
Zehra Sayar Açık Yılbaşı
Deniz Özlem Er Açık Yılbaşı
Veysel Yiğit Açık İBB’den Kartal’a 3. Kreş