Çarşamba, Aralık 6, 2023
Ana SayfaKARTALEngelli Vatandaşlara Doğum Günü Pastası

Engelli Vatandaşlara Doğum Günü Pastası

Kartal Belediyesi, ilçede ikamet eden engelli vatandaşların doğum günlerini pasta ve hediyelerle kutluyor.

İlçe genelinde başlatılan proje kapsamında mart ayı sonuna kadar 1000’in üzerinde Kartallının doğum günü pastası ve hediyesi Kartal Belediyesi tarafından evlerine götürülecek.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen projenin ilk gününde Başkan Yardımcısı İmam Aydın ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ozan Haydar Selmanpakoğlu, engelli vatandaşların evine misafir oldu. Doğum günü olan iki gencin mutluluğuna ortak olan Kartal Belediyesi, ailelerin ve çocukların bu özel günlerinde yanlarında oldu.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada projenin ilk etabının mart ayı sonuna kadar süreceği belirtildi.

Kartalin Sesi
Kartalin Sesi
Kartal'ın Sesi Gazetesi yazarı
İLGİLİ HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -

En çok okunanlar

Son Yorumlar

Zehra Sayar on Yılbaşı
Deniz Özlem Er on Yılbaşı