Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGÜNCEL2024 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

2024 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Kartal Belediyesi tarafından 12 yıldır her ay düzenlenen Muhtarlar Toplantısı, 2024 yılının ilk toplantısı olarak 161. kez Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında yapıldı.

Kartal’da gerçekleştirilen çalışmalar  ve hizmetlerin  görüşüldüğü muhtarlar toplantısının 2024 yılındaki ilk toplantısına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Kartal’daki mahalle muhtarları katıldı. Kartal Belediyesi’nde gerçekleşen toplantının ilk bölümünde Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, uzun bir sunum gerçekleştirdi.

“5 Yılda İyi Bir Takım Olduk”

Yaklaşık 1 saat 40 dakika boyunca 2019’dan bu yana geçen 5 yıllık sürede gerçekleştirilen hizmetlerin ve yatırımların aktarıldığı sunumu muhtarlara aktaran Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, toplantının açılışında da kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Yüksel, 31 Mart Yerel Seçimlerinin yaklaştığını hatırlatarak 5 yıllık sürenin sonlarına doğru geldiklerini ifade etti ve bu sürede muhtarlarla birlikte hizmet etmek gibi ortak bir amaçlarının olduğunu söyledi.

Kartal’da geçen 5 yılda iyi bir takım olduklarını belirten Başkan Yüksel, yaşanan pandemi, depremler gibi pek çok olumsuzluk nedeniyle ağız tadı olmamasına rağmen pek çok yatırım ve hizmeti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yapılanlar Kitapta Anlatılacak

Gerçekleştirdikleri hizmetlerin, projelerin ve yatırımların olduğu sunumu bir kitap haline getirerek seçim sürecinde vatandaşlara da aktaracaklarını ifade eden Kartal Belediye Başkanı, yeni dönemde pek çok yeni projelerinin olduğunu belirterek seçim süreci boyunca bunları açıklayacaklarını belirtti ve bazı projelerle ilgili bilgi verdi.

Geçmiş dönemde Komşu İletişim Merkezi ve saha ziyaretleri kapsamında gelen bilgilerin çok kıymetli olduğunu ve bazı yatırımları şekillendirdiğini ifade eden Yüksel, gerçekleştirilen altyapı yatırımları ile Kartal’ın 25 yıldır çözülemeyen kronik sorunlarının ortadan kaldırıldığını söyledi.

İSKİ ile imzaladıkları protokol kapsamında yola çıktıklarını ve ana arterlerin maliyetini İSKİ’nin sokaklarınkini ise Kartal Belediyesi’nin üstlendiğini kaydeden Yüksel, bu şekilde gerçekleştirdikleri işbirliği ile Kartal’ın sel ve su baskını görüntülerinden kurtarıldığını söyledi.

Başka pek çok konuda da kısa kısa bilgilendirmeler yapan Başkan Yüksel, seçim sürecinde de yeniden aday olan muhtarlara başarılar diledi.

Kartalin Sesi
Kartalin Sesi
Kartal'ın Sesi Gazetesi yazarı
İLGİLİ HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -

En çok okunanlar

Son Yorumlar

Imam Ali Türkan Açık OCAK 2022 SENDİKA İSTATİSTİKLERİ
İmam Ali Türkan Açık HASAN ALİ YÜCEL
İmam Ali Türkan Açık  6284
Seçkin Alper Tamer Açık Kartal’da Emeklilikte Adalet Çağrısı
Zehra Sayar Açık Yılbaşı
Deniz Özlem Er Açık Yılbaşı
Veysel Yiğit Açık İBB’den Kartal’a 3. Kreş